Championatslisten 2024

Springrytterne har været godt igang i årets første måneder. Dressurrytterne venter måske på bedre vejr?

Pointsystemet for beregning af championatspoint har fået en opgradering, som annonceret på Generalforsamling. Der er ændret følgende:
  • Der oprettes en separat liste til Paradressur
  • DM tæller faktor 3,5
  • A-stævnetype udgår da man ved internationale stævner rider for Danmark, og ikke for KSRK

Ændringerne er gældende fra 22/4-21

Husk at nulrunder i B0 tæller som 3. pladser, og at LC til C-stævne er en D-klasse.


Championatslisten 2023

Stort tillykke til vinderne af ranligsterne for 2023: Lærke Håkansson, Freya Kaas-Barnow. Renee Igelski, Camilla Burgdorf Ringstrøm og Dicte Kaas-Barnow. Vi glæder os til at fejre jer til Generalforsamlingen.

Championatslisten 2022

Stort tillykke til vinderne af ranglisten for 2022: Sofie Jessen, Dicte Kaas-Barnow, Karla Dyhm-Junge, Anna-Cecilie Dolby og Silje Bjørk Gram.

Championatslisten 2021

Stort tillykke til vinderne af ranglisterne for 2021: Belinda Absalonsen Busk, Dicte Kaas-Barnow, Silje Bjørk Gram, Thomas Johnsen og Renee Igelski. Vi glæder os til at fejre jer til Generalforsamlingen.

Championatslisten 2020

STORT tillykke til vinderne af ranglisten 2020: Belinda Absalonsen Busk, Lone Hesselmark, Dicte Kaas-Barnow, Renee Igelski og Nathalie Adlofsen.

Championatslisten 2019

Så er 2019 gjort endeligt op og der skal lyde et STORT TILLYKKE til Cecilie Perto, Dicte Kaas-Barnow, Renee Igelski og Nathalie Adolfsen for, på bedste vis, at have repræsenteret KSRK rundt omkring i Danmark.

Ændringer per 01.01.19:
Man skal være medlem af KSRK og ride for KSRK til stævnet (stå på start- og resultatlisterne på Equipe for KSRK) for at samle point til ranglisten. Det vil sige placeringer opnået til internationale stævner, hvor man rider for Danmark (eller andre lande) og således ikke for KSRK, tæller IKKE med på ranglisten.
Ændringer per 1. januar 2017:

Der er ingen minimum højde i springning. Dvs. LG, LF og LE (og lavere) giver samme point.

Husk at få indsendt resultater senest 14 dage efter stævnet.

Championatslisten 2018

Stort tillykke til vinderne af championatslisten 2018: ANNIKA KNUDSEN LORENTSEN, LINE MONRAD BRANDT JENSEN og NATHALIE ADOLFSEN!!


 

Championatslisten 2017

Stort tillykke til vinderne af Championatslisten 2017 Lone L. Hesselmark, Julie Nørgaard og Ida Kirstine Bjørn. Flot arbejde og flotte præstationer i løbet af året.
Kom med til Generalforsamling og vær med til at hylde vores vindere.


 

Championatslisten 2016

Stort tillykke til vinderne af Championatslisten 2016: Maria Slotsdal Steffensen, Susan Brøndum Skytte og Caroline Lestrøm.


 

Championatslisten 2015

Stort tillykke til vinderne af championatslisten for 2015: Susan Brøndum Skytte, Maiken I. Pedersen og Caroline Lestrøm.

CHAMPIONATSPOKAL TIL PONYERNE

Vi har valgt at lave en pokal for ponyerne for 2015.

Dvs. har du redet stævner i 2015 skal du indberette point som du plejer (alle resultater for januar, februar, marts kan indberettes indtil 1. maj )

HUSK: at angive PONY, når du sender ind.!

 

Championatslisten 2014

Så blev 2014 så godt og vel afsluttet, og et stort tillykke skal lyde til Michelle Moeslund og Lone Hesselmark med endnu et fantastisk stævneår.


 

Championatslisten 2013

Så blev de to mest vindende ekvipager for 2013 fundet. Stort tillykke til Michelle Moeslund og Lone Hesselmark med de mange flotte placeringer i løbet af året!


Championatslisten 2012

Så blev de to mest vindende ekvipager i 2012 fundet. Og der var kamp til det sidste i springningen. Stort tillykke til Michelle og Lone med den ihærdige indsats igennem året.


Championatslisten 2011

Så blev de to mest vindende ekvipager i 2011 fundet. Stort tillykke til Michelle og Flo med de mange flotte placeringer i løbet af året.


Championatslisten 2010

Så blev de to mest vindende ekvipager i 2010 fundet. Stort tillykke til Michelle og Flo med de mange flotte placeringer i løbet af året.

De flotte dækkener er sponsoreret af